Wat is PS. food & lifestyle
PS. food & lifestyle is een doordacht afslankprogramma, ontwikkeld door diëtisten, gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de beste manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect. Het afslankprogramma heeft als doel om u te helpen bij het behalen van uw streefgewricht en, misschien nog wel belangrijker, uw streefgewicht ook te behouden. PS. food & lifestyle is een nieuwe manier van leven, het draait niet alleen om afvallen, maar het leert u ook om op een andere en natuurlijke manier te eten. U heeft 6 eetmomenten op een dag, dit zorgt er voor dat u geen honger gevoel zult krijgen, en u leert om een gezond eetpatroon te ontwikkelen.

Bij PS. hoeft u het niet alleen te doen
Om de beste resultaten te boeken en op een gezonde manier af te vallen biedt PS. food & lifestyle u persoonlijke begeleiding aan. Hierbij wordt er voor gezorgd dat het programma goed bij uw persoonlijke situatie past. Uw wensen en doelen zijn het belangrijkste, op basis van deze gegeven krijgt u wekelijks tips van uw coach. U hoeft het dus niet alleen te doen. Tijdens deze wekelijkse consulten word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling zoals je vetpercentage en spiermassa meet. Iedere week bepreken jullie uitgebreid jouw vorderingen en nemen jullie samen de volgende periode door. Maar je coach doet meer dan dat. Zij steunt je op de momenten waarop je het even niet meer ziet zitten, want die momenten zullen vast en zeker komen. Je coach staat ook dan voor je klaar om je op te peppen en je te motiveren om door te zetten.

 

Op een gezonde en natuurlijke manier afvallen
Er wordt veel onderzoek gedaan naar de manier waarop u het beste gewicht zou kunnen verliezen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een toegenomen eiwitinname en daarnaast een vermindering van de inname van koolhydraten en vet de meest effectieve manier is om uw lichaamsvet kwijt te raken. Naast dat u uw manier van eten aanpast is het ook van belang om voldoende lichaamsbeweging te hebben. En tip hierbij is om niet te veel van uzelf te vragen. Probeer een vorm van beweging te zoeken die u goed kunt volhouden. Op deze manier is het gezond om af te vallen. Voor meer info lees verder op de pagina van PS. Food & lifestyle

 De drie fases
PS. food & lifestyle bestaat uit 3 fases, waarin je elke dag ongeveer 6 eetmomenten hebt. De eerste fase is de strikte fase. In deze fase ga je samen met je coach actief aan de slag met het verliezen van je overtollige kilo’s. Laat je niet afschrikken door het woord “strikt” want je hebt elke 2.5 uur een eetmoment. Zodra je 80% van je streefgewicht bereikt hebt is het tijd voor fase 2, de overgangsfase. In deze fase leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dat doe je door PS.producten langzaamaan te vervangen door gewone voedingsproducten, zoals zuivel, fruit en graanproducten. Als je je streefwicht hebt behaald ben je aanbeland bij fase 3, de stabilisatiefase. In deze fase vind je uit welk eetpatroon het beste bij jou past. Ook krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van je persoonlijke voedingscoach.

OPENINGSTIJDEN
maandag 08.30 - 18.00
dinsdag 08.30 - 18.00
woensdag 08.30 - 18.00
donderdag 19.00 - 21.00
vrijdag 08.30 - 21.00
zaterdag 08.30 - 13.00

Enkel op afspraak geopend.

CONTACTGEGEVENS
Dorpsstraat 15B
5846 AB Ledeacker

T. 06 46 43 33 66
info@studiolvc.nl

BEDRIJFSGEGEVENS
KvKnr. 84895527
BTWnr. NL003928971B05

×